Fysiotherapie Keep on Moving
Medewerkers
Nienke Poker
Ik ben Nienke Poker. In 2014 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Ik heb ervaring op mogen doen in de eerstelijns praktijk en in het ziekenhuis, alhoewel dit wat betreft fysiotherapeutische zorg verschillend is, vind ik beide leuk. Mijn interesse is erg breed. Of u nu acuut klachten heeft of chronisch, en of uw doel nu minder pijn in het dagelijks leven of sporten op topniveau is, ik vind het leuk om het behandelplan samen met u aan uw wensen aan te passen.

Zelf doe ik aan hardlopen en ga ik zo nu en dan mountainbiken. Ook ben ik met mijn hond actief in de hondensport. Hiernaast vind ik het leuk om te bakken of koken, mijn uitdaging op dit gebied is om iets lekkers te maken op een zo gezond/natuurlijk mogelijke manier.

Tijdens mijn behandelingen vind ik het belangrijk om te luisteren naar de patient. Wanneer het nodig is passen we het behandelplan aan. Als patient voel je natuurlijk het beste wat wel en niet werkt voor jouw lichaam. Daarnaast vind ik het altijd belangrijk om te kijken hoe ik een patient kan helpen zijn of haar klachten in het vervolg te voorkomen of chronische klachten onder controle te houden.

Diploma's en cursussen:
Opleiding tot algemeen fysiotherapeut 2014
Medical Taping Concept cursus 2015
Master manuele therapie (aan de SOMT, ik verwacht in 2019 af te studeren)