Fysiotherapie Keep on Moving
Informatie voor werkgevers
Iedere werkgever wil graag gezonde werknemers, toch?!

Er zijn verschillende 'problemen' op de werkvloer waardoor mensen fysieke of mentale stress kunnen ervaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slechte houding of langdurig dezelfde handelingen en werkstress. Niet alleen de werknemer ondervindt hiervan de gevolgen, ook u als vergever kan tegen problemen aanlopen, zoals:
- Meer ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid;
- Slechter functioneren/minder productiviteit werknemers;
- Slechte werksfeer en conflicten op de werkvloer.

Maar... Er is wat aan te doen!

Fysiotherapie Keep on Moving biedt u een aantal opties om u te helpen uw werknemers zo gezond mogelijk te houden!

Massage
U kunt uw werknemers op regelmatige basis een massage aanbieden. Dit kan bij mij in de praktijk (buiten werktijd), maar dit kan ook op locatie tijdens werktijd. U bent uw werknemer slechts een half uur kwijt, maar genier wel van de voordelen die massage heeft. Bijvoorbeeld: het aantal lymfocyten neemt toe. Lymfocyten zijn een type witte bloedcellen die schadelijke stoffen van buiten af tegengaat. Concreet betekent dit dat het immunsysteem beter wordt, en uw werknemer dus minder snel en minder lang ziek is. Daarnaast neemt het hormoon cortisol af. Cortisol is het stresshormoon. Ook het antidiuretisch hormoon neemt af, dit hormoon speelt een rol bij agressief gedrag. Een afname van cortisol en het antidiuretisch hormoon betekenen dus dat uw werknemer minder stress ervaart en de sfeer op de werkvloer verbetert, Met een massage kunnen bovendien fysieke klachten voorkomen of verholpen worden.

Fysiotherapie op locatie
Wanneer uw werknemer al klachten heeft, kunnen wij fysiotherapie op locatie aanbieden. Ook hierbij geldt dat u uw werknemer slechts een half uur per behandeling kwijt bent. Dit betekent dat uw werknemer niet meer tijdens het werk weg hoeft of eerder vrij moet nemen vanwege een bezoek aan de fysiotherapeut. Tevens kan er eventueel direct naar de werkplek gekeken worden en tips worden gegeven om bijvoorbeeld een betere hoouding te bevorderen.

Presentatie en/of onderzoek werkplek
Verder is het mogelijk om los van fysiotherapie of massage, informatie te kijgen over een optimale werkplek. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat uw werknemers niet urenlang in dezelfde houding zitten. Maar hoe kunt u dit tegen gaan?

Massage/fysiotherapie op het werk is fiscaal aftrekbaar wanneer u dit in het arbobeleid heeft opgenomen. U kunt er ook voor kiezen uw werknemer zelf te laten betalen of dit via het brutoloon te doen. Wanneer uw wernemer aanvullend verzekerd is (voor fysiotherapie) kost het uw werknemer ook niets. U stelt dan slechts een ruimte op het bedrijf beschikbaar.

Wilt u graag meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact op via:
06-51982236
info@fysiotherapiekeeponmoving.nl