Fysiotherapie Keep on Moving
Fitness & cursussen
Vanaf 6 maart 2017 is het mogelijk, al dan niet onder begeleiding, te komen sporten.

Er zijn 3 begeleide groepen die ieder 2 keer in de week plaatsvinden, dit zijn:
*Sporten met een chronische aandoening/chronische klachten: iedere maandag en donderdag van 13.30-14.30 uur.
* SeniorenFit (60+): iedere maandag en donderdag van 10.00-11.00 uur.
Voordat je in de groep start wordt er 1 op 1 een intake gedaan, waarin we je klachten, medicatiegebruik, doelen en trainingsschema vaststellen.
* Sporten met overgewicht: iedere maandag en donderdag van 19.00-20.00 uur.
Dit is een programma in samenwerking met een dietiste van Martha Voeding Adviesbureau. Op afspraak aanwezig op donderdagavond/vrijdagochtend.

Inmiddels is gebleken dat het voor veel mensen handiger is om zelf te kiezen in welke begeleide groep ze willen. Mocht je dus niet kunnen op het tijdstip van je groep, dan mag je in een andere begeleide groep mee doen. Dit geeft iedereen de kans om te kiezen of ze 's ochtends, 's middags of 's avonds begeleid willen sporten.

Verder is het mogelijk om zonder begeleiding te sporten. Via onderstaande link is het mogelijk om in te zien welke tijden er beschikbaar zijn voor het sporten. Het is verplicht om aan te geven wanneer je wilt komen, dit zorgt ervoor dat er nooit te veel mensen tegelijk komen sporten. Het is mogelijk om samen een trainingsschema op te zetten en dit periodiek aan te passen aan je wensen, aan deze begeleiding zijn extra kosten verbonden. (zie tarieven onderaan)
* zonder begeleiding sporten is op eigen risico!
Link naar het schema:
www.supersaas.nl/schedule/Fysio_Keep_on_Moving/Vrij_Fitness

Let op, als je wilt aanmelden, moet je je eerst bij ons opgeven, zodat je het wachtwoord krijgt, je maakt dan een persoonlijk profiel aan en kan aangeven wanneer je wilt komen. Kom je er niet uit? Wij helpen graag, bel/whatsapp/sms 06-51982236 of mail naar info@fysiotherapiekeeponmoving.nl.

Verder zullen er diverse cursussen gegeven gaan worden zoals wandelen, balans, ontspanningstechnieken etc. Dit wordt onder dit kopje tijdig bekend gemaakt en de tarieven hiervan verschillen per training/cursus.
Circuittraining: iedere dinsdag in juni van 19.30 tot 20.30. Als het weer het toe laat buiten. Gedurende de training komen verschillende spiergroepen aan bod, 2 minuten lang doe je 1 oefening zo vaak als je kunt, daarna wissel je door naar de volgende oefening. Een training voor het hele lichaam! Kosten: €15,00 voor de hele maand of €5,00 per keer.

Tarieven:

Trainen onder begeleiding: €30,00 per maand voor 1 keer in de week en €35,00 per maand voor 2 keer in de week.
Trainen zonder begeleiding: €20,00 per maand voor 1 keer in de week en €25,00 per maand voor onbeperkt per week.
Trainen zonder begeleiding strippenkaart: €55,00 voor 10x.
Eenmalige/periodieke begeleiding voor bijv. het opstellen/aanpassen van een trainingsschema, waarna je zelf zonder begeleiding traint: €25,00 per half uur.