Fitness en sport

Fitness

Bij Fysiotherapie Keep on Moving is het mogelijk om (kleinschalig) te fitnessen.

Op de maandag en donderdag zijn er begeleide oefengroepen van 10.00-11.00 uur, 13.30-14.30 uur en 19.00-20.00 uur. U kunt bijvoorbeeld onder begeleiding sporten omdat u een chronische aandoening heeft, 60+ bent of overgewicht heeft, maar ook een stok achter de deur kan een goede reden zijn om onder begeleiding te sporten.

Daarnaast kunt u op vaste tijden, zonder begeleiding fitnessen, dit is op eigen risico. Omdat de maximale capaciteit van de ruimte 5 personen is, werken we met een inlogsysteem van supersaas (zie onderstaande link). Het is belangrijk om op tijd aan te geven of je komt, zodat de oefenzaal open is! (bedenk je op het laatste moment dat je wilt sporten, app dan voor de zekerheid even of dit kan).

http://www.supersaas.nl/schedule/Fysio_Keep_on_Moving/Vrij_Fitness

Wanneer u zich aanmeld, kunnen wij een account voor u maken, of u krijgt het algemene wachtwoord en kunt zelf een account aanmaken.

Prijslijst fitness (prijs per maand):

Sporten onder begeleiding 1 keer per week    €30,00

Sporten onder begeleiding 2 keer per week    €35,00

Fitness zonder begeleiding 1 keer per week    €21,00

Fitness zonder begeleiding onbeperkt             €26,00

Strippenkaart (sporten zonder begeleiding, 10x) €55,00

Cursussen

Regelmatig worden er door Fysiotherapie Keep on Moving cursussen georganiseerd.

Op 28 maart 2018 is er gestart met een hardlooptraining voor zowel beginners (opbouwen naar 5 km) als gevorderden (richting de 10 km en snelheid).

Op verzoek wordt er circuittraining gegeven. Een tijdstip kan in overleg bepaald worden. Er moeten minimaal 4 deelnemers zijn. De kosten zijn €17,50 per maand.