Fitness en sport

Fitness

Bij Fysiotherapie Keep on Moving is het mogelijk om (kleinschalig) te fitnessen.

U kunt op vaste tijden, zonder begeleiding fitnessen, dit is op eigen risico. Omdat de maximale capaciteit van de ruimte 5 personen is, werken we met een inlogsysteem van supersaas (zie onderstaande link). Het is belangrijk om op tijd aan te geven of je komt, zodat de oefenzaal open is! (bedenk je op het laatste moment dat je wilt sporten, app dan voor de zekerheid even of dit kan).

http://www.supersaas.nl/schedule/Fysio_Keep_on_Moving/Vrij_Fitness

Wanneer u zich aanmeld, kunnen wij een account voor u maken, of u krijgt het algemene wachtwoord en kunt zelf een account aanmaken.

Het is ook mogelijk om onder begeleiding te sporten, het moment is in overleg en er moeten minimaal 3 mensen in de groep zijn.

Op dit moment is er 1 vaste groep op de maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur, dit is de diabetesgroep. Op donderdag 5 september starten we een nieuwe groep voor iedereen die begeleiding wil bij verminderde belastbaarheid zoals reuma, fibromyalgie, B-12 tekort, chronische klachten, rugpijn etc. Deze groep zal van 19.30 tot 20.30 sporten. Voor beide groepen kun je je doorlopend opgeven.

Prijslijst fitness (prijs per maand) 2019:

Sporten onder begeleiding 1 keer per week    €31,00

Sporten onder begeleiding 2 keer per week    €36,00

Fitness zonder begeleiding 1 keer per week    €21,00

Fitness zonder begeleiding onbeperkt             €26,00

Strippenkaart (sporten zonder begeleiding, 10x) €60,00

1x fitnessen, per keer                                          €6,00

Cursussen

Regelmatig organiseert Fysiotherapie Keep on Moving cursussen of sportevenementen. Deze komen hier te staan.

In maart 2020 gaan we starten met RunningFit! Iedereen die wil hardlopen is welkom in de groep. Trainingen zullen bestaan uit verschillende hardlooptrainingen zoals duurtraining, intervaltraining, HIIT-training, Fartlek. Ook komen ondersteunende oefeningen aanbod voor de kracht en core-stability, techniek en coordinatie. Iedereen kan op eigen niveau mee doen, indien gewenst krijg je van mij een schema waarmee jij je doel kunt bereiken. (hiervoor moet je ook buiten de groep trainen)